Terrán Krovni crepovi menu

Pozdrav od vlasnika Terran-a.

Poštovani Partneru!
Pozdravljam Vas na našoj web stranici TERRAN-a!

Što će se dogoditi tokom nekoliko generacije, ako odluka porodice stoji?

Dozvolite mi da Vam u nekoliko reči opišem put kojim su moja porodica i moja firma postigla sve ono, što danas imam, što nas motivira da se već gotovo jedno stoleće bavimo proizvodnjom crepa.

Moj otac Kálmán Mészáros, inače jedan jako preduzimljiv čovek, od 1920-tih se godina u Slovačkoj počeo baviti proizvodnjom crepa.

Tada još nije ni slutio da će se mali obiteljski posao 2011.godine razviti u preduzeće evropske razine, koja je prisutno u osam država i zapošljava 250 ljudi.

Ovo je jedna priča o našem uspehu koja je prerasla državne granice, jer Terran ne samo da je značajan tržišni igrač u našoj zemlji, već je i u međunarodnim okvirima prepoznat proizvođač crepa.

Naš uspeh se temelji na kontinuitetu.

Kontinuirano gradimo. Raspolažemo s tri potpuno automatizirana proizvodna pogona u kojima se proizvodnja zasniva na najmodernijim tehnološkim dostignućima, zbog čega smo uvek spremni za brzu i kvalitetnu isporuku naših proizvoda.
Kontinuirano se širimo. Zahvaljujući našim inostranim firmama-kćerima, prisutni smo na tržištima 8 zemalja, i raspolažemo razgranatom prodajnom mrežom.

Kontinuirano pratimo tehničke izazove vremena u kojem živimo i promenjive potrebe i zahteve u građevinarstvu.

"Već se dugo bavimo krovom. Dobro smo ga upoznali."

Radovao bi ga i da zna, da se za njega izuzetno važna misija - osiguravanje trajnosti krovova - nasleđuje s generacije na generaciju, i da je firma već 90 godina u obiteljskim rukama. Danas se u Mađarskoj smatra retkošću, da jedna domaća firma bude 100% u domaćem vlasništvu. U branši proizvodnje crepova se ova tvrdnja odnosi isključivo na Terran.

Mi znamo što crep čini trajnim, otpornim, od čega krov postaje delom našeg doma, sastavni deo našeg života.

Uvek sam bio uveren, da mi, osim što proizvodimo i prodajemo betonski crep, ljudima pružamo zaštitu, toplinu doma. Osim toga, ukrašavamo kuće koja su i odraz njihovog ukusa, za što bolji osećaj doma.

Dr. Mészáros Vilmos