Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva.


Više informacije U redu!

Terran ClimaControl

Razlika u temperaturi može dostići i do 10°C manje ispod crepa u krovnoj konstrukciji u poređenju sa klasičnim crepom za pokrivanje identične boje.*

CC-banner

Želimo da zadovoljimo naše potrošače sa modrenom tehnologijom koja odgovara današnjim zahtevima energetske uštede. U sadašnjosti najpopularniji crepovi su tamnije nijanse i zato je posebno važno da budu energetski efikasna rešenja.

Naši Zenit ClimaControl proizvodi pružaju dugoročnu zaštitu od infracrvenog zračenja.
Stabilna površinska obrada skoro 60% manje apsorbuje infracrvene zrake.
To u praksi znači, da je za vreme leta krovni prostor termički manje optrerećen, nego crepovi sa klasičnom površinskom obradom.
Optimalni komfor za stanovanje, može se postići upotrebom ClimaControl sistema.
Crep sa površinskom obradom ClimaControl u kombinaciji sa toplotnom krovnom izolacijom, može da pruži još veću efikasnost.
Tako da se značajne uštede energije mogu postići jer klimatizacija stambenog prostora postaje nepotrebna, ili se koristi u dosta manjoj meri.
Zenit ClimaControl proizvode sa površinskom obradom nudimo u sledećim bojama:

  • Space (crna)
  • Moon (antracit)
  • Mars (crvena)

Pažnja! Pored crepova sa Resistor površinskom obradom koji su sjajnog izgleda, imamo Zenit ClimaControl proizvode sa elegantnom mat površinom.

*Prikazana moguća razlika u temperaturi između Zenit Resistora i Zenit ClimaControla  utvrđena je kao prosek izmerenih rezultata na poleđini crepa u istim uslovima prilikom testiranja koje je vršeno u Terran laboratoriji uz simulirane uslove, te stoga Terran ne garantuje postizanje iste temperaturne razlike koja je ostvarena u laboratorijskim uslovima.

ClilmaControl-A4-Flyer-RS_web_1 ClilmaControl-A4-Flyer-RS_web_2

Pratite nas nafacebooku-2